Gratis download

Zielsoozaken van ziekte e-boek

Zielsoorzaken van ziekte

Naar de 5 biologische natuurwetten ontdekt door Dr. Hamer

Vertaling: Karin Van Baelen

 

Dr. Hamer ontdekte hoe Ziekte een zinvol biologisch programma is dat geactiveerd wordt op het moment dat we een schokkende ervaring beleven. In deze zienswijze is ziekte geen mankement of fout van de natuur, maar wel een biologisch gezien zinvol overlevingsprogramma. Dr. Hamer formuleerde zijn baanbrekend werk in 5 biologische wetten.

Nederlandse vertaling

Dit boek is de Nederlandse vertaling door Karin Van Baelen van het Duitse boek “Die Seelischen Ursachen der Krankheiten” van Björn Eybl. Björn Eybl is een Oostenrijks natuurgeneeskundige en leerling van Dr. Hamer. Hij houdt voordrachten over het werk van Hamer en zet zich actief in voor de verspreiding van de Biologische Natuurwetten.

De Biologische Natuurwetten uitgelegd

In het eerste deel van het boek worden de biologische natuurwetten stap voor stap uitgelegd. Ook een aantal specifieke begrippen uit het werk van Dr. Hamer worden belicht.

Een overzichtelijk naslagwerk

Het tweede deel van het boek is een overzichtelijk naslagwerk met de meest voorkomende ziektebeelden, bekeken vanuit de biologische natuurwetten. Met zeer duidelijke tekeningen wordt in één oogopslag duidelijk om welk kiemblad het gaat, welk biologisch conflict er speelt en waar de conflictinslag zich in de hersenen bevindt. Elk biologisch conflict wordt ook verduidelijkt met voorbeelden uit de praktijk. Achteraan vind je het trefwoordenregister terug.

Zielsoorzaken van ziekte e-boek

Vul je e-mailadres in en ontvang in je inbox de link om het boek gratis te downloaden.

Wat anderen over het boek zeggen

Een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die de ware oorzaken van ziekten wil begrijpen. Een prachtig en krachtig boek waarin klip en klaar uitgelegd wordt wat de betekenis van ziekten en symptomen is en hoe ze ontstaan door stressvolle problemen en situaties. Als je wilt werken aan het oplossen van de oorzaken, gun jezelf dan dit boek. Overigens raad ik je van harte aan om de workshop te volgen zodat je leert hoe je het boek kunt gebruiken.

Gabriëlle Rutten

arts (niet praktiserend), coach, trainer en directeur van Novet - Gary Craig Official EFT Training Center

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

© 2020 Karin Van Baelen | Ziekte als signaal | Dam 100 A 9080 Zaffelare | Disclaimer | Privacy | karin@ziektealssignaal.be | Copyright illustraties: Merel Van Baelen