Boek

Zielsoorzaken van ziekte

Zielsoorzaken van ziekte

Naar de 5 biologische natuurwetten ontdekt door Dr. Hamer

Vertaling: Karin Van Baelen

 

Dr. Hamer ontdekte hoe Ziekte een zinvol biologisch programma is dat geactiveerd wordt op het moment dat we een schokkende ervaring beleven. In deze zienswijze is ziekte geen mankement of fout van de natuur, maar wel een biologisch gezien zinvol overlevingsprogramma. Dr. Hamer formuleerde zijn baanbrekend werk in 5 biologische wetten.

Nederlandse vertaling

Dit boek is de Nederlandse vertaling door Karin Van Baelen van het Duitse boek “Die Seelischen Ursachen der Krankheiten” van Björn Eybl. Björn Eybl is een Oostenrijks natuurgeneeskundige en leerling van Dr. Hamer. Hij houdt voordrachten over het werk van Hamer en zet zich actief in voor de verspreiding van de Biologische Natuurwetten.

De Biologische Natuurwetten uitgelegd

In het eerste deel van het boek worden de biologische natuurwetten stap voor stap uitgelegd. Ook een aantal specifieke begrippen uit het werk van Dr. Hamer worden belicht.

Een overzichtelijk naslagwerk

Het tweede deel van het boek is een overzichtelijk naslagwerk met de meest voorkomende ziektebeelden, bekeken vanuit de biologische natuurwetten. Met zeer duidelijke tekeningen wordt in één oogopslag duidelijk om welk kiemblad het gaat, welk biologisch conflict er speelt en waar de conflictinslag zich in de hersenen bevindt. Elk biologisch conflict wordt ook verduidelijkt met voorbeelden uit de praktijk. Achteraan vind je het trefwoordenregister terug.

 E-boek

Je kan het E-boek downloaden via onderstaande link. 

Prijs: gratis

Fysiek boek

Je kan het fysieke boek aankopen bij Merlijn Boekhandel.
Via onderstaande link wordt je ineens naar de website doorgestuurd.

Ga naar mijn YouTube kanaal

 

© 2024 Karin Van Baelen | Ziekte als signaal | Kattespoelstraat 1 - 2340 Beerse | karin@ziektealssignaal.be

Ondernemingsnummer BE 0553 955 518

 

Algemene voorwaardenDisclaimer | Privacy
Copyright illustraties: Merel Van Baelen