In deze blog wil ik graag ingaan op een vraag van een lezer die ik na vorige nieuwsbrief  & blog (die over covid ging) ontvangen heb.

De vraag luidt als volgt:

“Hoe komt het dat een kind die het virus draagt (dus positief is) en geen symptomen heeft gans het gezin kan besmetten.
Of in het geval van in mijn familie. Mijn moeder (verpleegster) 2 x gevaccineerd , wordt toch besmet (krijgt verkoudheid) en besmet haar ouders (oudere mensen en gevaccineerd) die erg ziek worden.
Ook als daar geen angst aanwezig is… “

Mijn antwoord:
Zoals ik al eerder schreef en wat ik ook uitleg op mijn video op youtube (de essentie van de Biologische Wetten van Dr. Hamer)
is het referentiekader van de Reguliere Geneeskunde (RG) te klein. Enkel het lichaam wordt in beschouwing genomen en de eenheid Geest/Lichaam is totaal uit het oog verloren. Daardoor trekt men verkeerde conclusies.
Bovendien is een belangrijke fundament van de RG, de idee van BESMETTING.
Micro-organismen worden gezien als de oorzaak van infectieziekten.
Zo ook wordt het zgn. covid-virus gezien als de oorzaak van infecties van de luchtwegen, de longen, neusverkoudheid, verlies van smaak en geur e.a. symptomen.
Vanuit het werk van Dr. Hamer weten we dat alle ziekten veroorzaakt worden door een schok. Deze schok activeert een biologisch overlevingsprogramma wat in 2 fasen verloopt. De stressfase en de genezingsfase (op voorwaarde dat het conflict oplost !). Micro-organismen worden wel terug gevonden in de genezingsfase, maar zijn niet de oorzaak van de ziekte !!
Integendeel, zij zijn onze helpers in de genezingsfase !!
En ja, toen ik dit voor de eerste keer hoorde met mijn paramedische opleiding, fronste ik ook mijn wenkbrauwen.

Je kan je natuurlijk afvragen, waarom we een schok oplopen ?
In het onbewuste leeft er al een stressvolle gedachte, die dan met een schok bewust gemaakt wordt. Als je terugblikt, zie je hoeveel angst er gecreëerd is geweest rond covid. We zijn gebombardeerd met angstige beelden en aanhoudende doodsberichten. De idee dat er nu een “levensbedreigend virus” zou rondwaren, is elke dag opnieuw weer bekrachtigd geweest.
En wat de meeste mensen niet beseffen, is datgene wat we geloven, dat dat zich zal tonen in de realiteit. What you believe, hardens into facts !! (Neville Goddard)
Ook negatieve overtuigingen worden feiten !
En wat je gelooft, wordt waarheid, ook al is het een verkeerde overtuiging !
We zien dan ook alle bewijs van mensen die ziek worden. En we geloven dat een virus (wat nog nooit op zich geïsoleerd is) de oorzaak is.

Wat er overigens nu getest wordt, zijn uitscheidingsproducten (lichaamseigen eiwitten) van de cel en is niet het virus dat gemeten wordt …

Het is werkelijk appels met peren vergelijken.
Er is geen vergelijking mogelijk ! Het referentiekader van de Biologische Wetten gaat veel verder dan dat van de reguliere geneeskunde.

Waarom iemand toch besmet wordt, is omdat die angst al leeft, dat je nu besmet kan worden met een gevaarlijk virus. Die overtuiging is collectief in het afgelopen anderhalf jaar serieus bekrachtigd geweest. En die overtuiging zorgt voor de schok !

Om terug te komen op bovenstaande vraag:
Het kind is zgn “positief” (het is inmiddels ook al wel duidelijk dat de testen ook niet waterdicht zijn) en heeft geen symptomen. Dat de ouders wel ziek worden, is omdat ze vatbaar waren voor de overtuiging dat er een levensbedreigend virus bestaat.
Deze angstige overtuiging is de werkelijke oorzaak van de schok waardoor 1 of meerdere biologisch programma’s gaan lopen.

Moeder die gevaccineerd is, wordt toch ziek en besmet ook haar ouders (ook gevaccineerd).
En de vrager schrijft: terwijl er geen angst is.

Het is inmiddels al wel duidelijk dat de vaccins niet beschermen tegen dit kunstmatig gecreëerde “levensbedreigende virus”.
Dat ze ook haar (gevaccineerde) ouders besmet, “terwijl er geen angst is” bij deze ouders, durf ik in twijfel trekken.
Je mag niet vergeten hoe collectief wij in de angst ondergedompeld zijn geweest en nog steeds. Ik merk vaak dat we onze echte gevoelens ontkennen of rationaliseren…
En wat we ontkennen, maar wat wel leeft, komt tevoorschijn in ons lichaam, want dat is ons onderbewuste !! Het lichaam is eerlijk !

Wat besmettelijk is, is dus de angst voor een zogenaamd levensbedreigend virus.
En ja, mensen worden ziek. Dat hoor je mij niet ontkennen, maar het is de onderliggende stressvolle overtuiging die de schok veroorzaakt…
En stress is een mooi woord voor angst.

Bv. Stel: je gelooft het hele covid-verhaal en je gelooft dat andere mensen het virus kunnen overdragen, dat maakt je vatbaar voor schokken. Want als die andere mensen te dicht in jouw buurt komen en dus je territorium bedreigen, dan ervaar je hen als potentieel gevaar… En dat zal je stressreactie aanzetten.

Verder schrijft de lezer:

“Ik zelf ben tot op heden nog niet besmet geweest en nog nooit een kar ontsmet, of handen ontsmet, ik heb kleine kinderen en ben niet gevaccineerd.
Maar ik heb wel geen schrik…
Het is toch allemaal wat dezer dagen…
Ik ben vooral bang voor wat de toekomst brengt. Ik mag nu nergens meer binnen met mijn kids aangezien ik geen qr code heb. Ik wil daar bewust niet aan meewerken, ik vind dit helemaal niet kunnen.
Men berooft ons van onze vrijheden en dit gaat in tegen alle mensenrechten.
Welke toekomst gaan onze kinderen tegemoet? Daar zit mijn angst in.”

Mijn antwoord: Ja, vandaag gaat de angst over hele andere zaken.
Over de bedreiging van onze autonomie en vrijheid…

Het covid-verhaal nodigt ons uit om uit de angst te groeien.
Om niet meer alles klakkeloos aan te nemen wat autoriteiten ons vertellen of opleggen. En ons niet meer te laten intimideren door angst.
Covid nodigt ons uit om naar binnen te gaan en onze essentie terug te vinden.
Misschien wel voor het eerst in eeuwen !
Ik heb ook geen QR-code en eerlijk gezegd wil ik ook niet meedoen aan heel dit spel.
Misschien is het wel handig om op bepaalde plekken niet meer binnen te mogen. Daar moeten we dan niet meer zijn !! Misschien missen we helemaal niks !

Ik merk dat ik steeds meer mensen aantrek die niet bang zijn van het virus.
Wij komen met nieuwjaar bv. samen zonder mondmaskers en we geven elkaar een oprechte knuffel. Ieder brengt iets lekkers mee en we gaan gegarandeerd feest vieren. En maandelijks komen we samen om uit te wisselen wat ons bezig houdt.
Noem het maar, mijn “spirituele familie”.
Ik raad je aan om gelijkgestemden te vinden !!

De oude wereld van machtsverhoudingen davert op z’n grondvesten.
Het oude paradigma over ziekte eveneens. We zitten in volle transformatie.
Alles wat er gaande is, is mijns inziens bedoeld om ons terug te herinneren wie we werkelijk zijn. Een spiritueel wezen in een menselijk lichaam met een menselijke ervaring. Maar onze essentie is spiritueel.
We hebben een ontzettend grote scheppingskracht. We creëren met onze gedachten en beelden. Laat ons dat vooral herinneren en dat we niet vanuit angst, maar vanuit ons Ware Zelf die liefde, is scheppen !

Ben je geïnteresseerd in mijn activiteiten ? Kijk op de agenda van mijn website. 

2-daagse introductieworkshop “Biologische Wetten van Dr. Hamer”
8-9 apr 2022
10-11 juni 2022
14-15 okt 2022
9-10 dec 2022

EFT-Jaartraining
Volgend jaar starten 2 trainingen:
Data:

22/1 – 26/2 – 26/3 – 23/4 – 28/5 – 25/6 – 24/9 – 22/10/2022 (nog 2 plaatsen vrij)

11/09 – 09/10 – 20/11 – 18/12/2022 – 15/01 – 12/02 – 12/03 – 09/04/2023

Voor meer info of inschrijven : karin@ziektealssignaal.be of via het contactformulier.